search

Als je je hond voor het eerst NUTROTM voert of zijn eten moet veranderen, dan raden we aan om over een periode van 6 dagen steeds grotere hoeveelheden van het nieuwe voer door zijn oude voer te mengen.

 

Waarom bevelen we deze gids aan? Het spijsverteringsstelsel van je hond kan gevoelig zijn voor veranderingen in zijn eetgewoonten. Door zijn voeding beetje bij beetje te mengen, kan je hond makkelijker aanpassen aan het licht verteerbare en gezonde NUTROTM-voer. Met een overgangsperiode van 6 dagen blijft het ongemak van een plotse verandering in de voeding van je hond beperkt.

TIPS
VAN NUTROTM

WIJ GELOVEN

DAT SCHONE VOEDING BETEKENT DAT ONZE VIERVOETERS HET BESTE KRIJGEN

Simple

EENVOUDIG

Met liefde bereide recepten, boordevol smaak en rijk aan voedingsstoffen. Gemaakt zonder GGO's. Geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of bewaarmiddelen. Geen mais, tarwe of zuivelproducten.

Purposeful

DOELGERICHT

Duidelijke etiketten. Elk ingrediënt heeft een duidelijke voedingsfunctie en is makkelijk herkenbaar. Hoogwaardige eiwitten vormen het hoofdingrediënt.

Trustworthy

BETROUWBAAR

Afkomstig van betrouwbare leveranciers en bereid in erkende installaties onderworpen aan strenge kwaliteits- en veiligheidscontroles.