GRAIN FREE™ Adult droogvoer met verse kip voor steriele katten

GRAIN FREE™ DROOGVOER GRAIN FREE™ Adult droogvoer met verse kip voor steriele katten

availability

VERKRIJGBAAR IN 1,4 KG - 4 KG

NUTRO™ GRAIN FREE™ VOOR STERIELE KATTEN MET OVERGEVOELIGHEID VOOR GRANEN

NUTRO GRAIN FREE™ Adult droogvoer met verse kip voor steriele katten bevat geen granen en is daardoor voor de meeste katten licht verteerbaar. Het hoofdbestanddeel van dit recept is een lekkere combinatie van droge en verse kip. Dit recept voor steriele katten bevat 20% minder vetten dan ons standaardrecept voor volwassen katten. In het kader van onze NUTRO™ FEED CLEAN™-filofosie zorgen wij voor eenvoudige, doeltreffende en betrouwbare recepten zonder bestanddelen uit GGO's. Daarnaast bevatten onze recepten ook geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of bewaarmiddelen.
NUTRO GRAIN FREE is droogvoer waar katten gewoon dol op zijn. NUTRO. FEED CLEAN.

benefit icon

EIWITRIJK

benefit icon

GRAANVRIJ

benefit icon

GGO-VRIJ

benefit icon

HEERLIJKE SMAAK

INGREDIËNTEN

kip (30%), gedroogde kippeneiwitten, verse kip (6%), erwtenzetmeel, erwteneiwitten, gedroogde eiwitten uit gevogelte (kalkoen, gans, eend), gevogeltevet, gedroogde bietenpulp, kalkoenleverextract, mineralen, gedroogde luzerne, cichorei-extract, zonnebloemolie, rozemarijnextract.

ANALYTISCHE BESTANDDELEN (%)

Eiwitten 40.0 %
Vetgehalte 13.5 %
Anorganisch materiaal 9.0 %
Ruwe vezels 2.3 %

VOEDINGSADDITIEVEN

Vitamine A 2890 IU
Vitamine D3 319 IU
Koper (Koper (II) sulfaat pentahydraat) 19.1 mg
Jodine (kaliumjodide) 4.80 mg
Mangaan (mangaansulfaat, monohydraat) 11.70 mg
Selenium (natriumseleniet) 0.07 mg
Zink (zinksulfaat, monohydraat) 33.2 mg

GRAIN FREE™

NUTRO GRAIN FREE™ droog kattenvoer wordt gemaakt uit hoogwaardige dierlijke eiwitten als hoofdingrediënt en bevat geen granen. Voor veel katten draagt deze uitstekende combinatie bij tot een betere spijsvertering en vermindert ze het risico op voedselallergie.
Met dierlijke eiwitten als belangrijkste bestanddeel hebben deze recepten een uitstekende smaak. Bovendien bevatten de recepten verse eiwitten, afkomstig van verse vis of kip.
In het kader van onze NUTRO™ FEED CLEAN™-filofosie zorgen wij voor eenvoudige, doeltreffende en betrouwbare recepten zonder bestanddelen uit GGO's. Daarnaast bevatten onze recepten ook geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of bewaarmiddelen. Ons NUTRO GRAIN FREE droogvoer biedt katten wat ze nodig hebben voor een gezond en actief leven.
NUTRO GRAIN FREE is droogvoer waar katten gewoon dol op zijn. NUTRO. FEED CLEAN.

image

VOEDINGSGIDS

Dit zijn de aanbevolen voedingshoeveelheden in functie van het ideale lichaamsgewicht voor zwangere/zogende volwassen katten van verschillende gewichtscategorieën. Er kunnen sterke verschillen zijn in de hoeveelheid energie die katten nodig hebben. Pas de hoeveelheid voeding aan om je kat op haar ideale gewicht te brengen of te houden. Zorg ook steeds voor vers drinkwater, geef de kat voldoende kans om te bewegen en ga regelmatig naar de dierenarts. Droog of licht bevochtigd opdienen. Om het voer vers te houden raden wij aan de zak zorgvuldig af te sluiten en te bewaren op een droge, koele plek.

 • 2. DAGELIJKSE VOEDINGSRICHTLIJN

  Wij raden aan om de kat een mengsel te voeren van NUTRO™ volwaardig droogvoer en natvoer.

  Missing Icon Here

  DROOGVOER

  0g

  DROOGVOER EN NATVOER

  +

  0*

  Divided into - meals

  * Een zakje weegt 85 g.

Enkelvoudige voeding

Een kat van 3 kg heeft 35 g per dag nodig, een kat van 4 kg 45 g per dag, een kat van 5 kg 50 g per dag.

Gemengde voeding

Een kat van 3 kg heeft 1 zakje en 10 g droogvoer per dag nodig, een kat van 4 kg 1 zakje en 15 g droogvoer per dag en een kat van 5 kg 1 1/2 zakje en 15 g droogvoer per dag.

Aanbeveling

Geef katten met overgewicht dagelijks een kleinere portie. Zorg voor een overgangsperiode, pas de hoeveelheden aan en verdeel in maaltijden volgens wat je kat nodig heeft. Bezoek onze website of bel onze servicelijn voor meer informatie. Voorzie steeds vers water. Bewaren in een afgesloten, koele en droge ruimte.

= 384 kcal