GRAIN FREE™ Adult droogvoer met lam voor kleine honden

GRAIN FREE™ DROOGVOER GRAIN FREE™ Adult droogvoer met lam voor kleine honden

availability

VERKRIJGBAAR IN 1,4KG

NUTRO GRAIN FREE™ VOOR HONDEN MET OVERGEVOELIGHEID VOOR GRANEN

"NUTRO GRAIN FREE™ Adult droogvoer met lam voor honden bevat geen granen, maar heeft lamsvlees als hoofdbestanddeel, waardoor het voor vele honden licht verteerbaar is. De grootte van de brokjes in dit recept is aangepast aan kleine honden.
In het kader van onze NUTRO™ FEED CLEAN™-filofosie zorgen wij voor eenvoudige, doeltreffende en betrouwbare recepten zonder bestanddelen uit GGO's. Daarnaast bevatten onze recepten ook geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of bewaarmiddelen.
NUTRO GRAIN FREE is droogvoer waar honden gewoon dol op zijn. NUTRO. FEED CLEAN."

benefit icon

EIWITRIJK

benefit icon

GRAANVRIJ

benefit icon

GGO-VRIJ

benefit icon

HEERLIJKE SMAAK

INGREDIËNTEN

Gedroogde lamseiwitten (14%), eiwitten uit runderkanen, gedroogde eiwitten uit gevogelte (kip, kalkoen, gans, eend), erwtenzetmeel, linzen, gevogeltevet, gedroogde bietenpulp, tapiocazetmeel, kalkoenleverextract, mineralen, cichorei-extract, zonnebloemolie, rozemarijnextract.

ANALYTISCHE BESTANDDELEN (%)

Eiwitten 35 %
Vetgehalte 17.4 %
Anorganisch materiaal 9 %
Ruwe vezels 2 %
Ruwe vezels 2 %

VOEDINGSADDITIEVEN

Vitamine A 10421 IU
Vitamine D3 1149 IU
Kopersulfaat, pentahydraat 17.1 mg
Mangaansulfaat, monohydraat 30.1 mg
Kaliumjodide 4.30 mg
Natriumseleniet 0.25 mg
Zinksulfaat, monohydraat 85.2 mg

GRAIN FREE™

NUTRO GRAIN FREE™ droog hondenvoer wordt gemaakt uit hoogwaardige dierlijke eiwitten als hoofdingrediënt en bevat geen granen. Voor veel honden draagt deze uitstekende combinatie bij tot een betere spijsvertering en vermindert ze het risico op voedselallergie.
Met dierlijke eiwitten als belangrijkste bestanddeel hebben deze recepten een uitstekende smaak. Bovendien bevatten verscheidene recepten in dit gamma ook verse kip.
In het kader van onze NUTRO™ FEED CLEAN™-filofosie zorgen wij voor eenvoudige, doeltreffende en betrouwbare recepten zonder bestanddelen uit GGO's. Daarnaast bevatten onze recepten ook geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of bewaarmiddelen. Ons NUTRO GRAIN FREE droogvoer biedt honden wat ze nodig hebben voor een gezond en actief leven.
NUTRO GRAIN FREE is droogvoer waar honden gewoon dol op zijn. NUTRO. FEED CLEAN.

image

VOEDINGSGIDS

Dit zijn de aanbevolen voedingshoeveelheden in functie van het ideale lichaamsgewicht voor volwassen honden van verschillende gewichtscategorieën. Er kunnen sterke verschillen zijn in de hoeveelheid energie die honden nodig hebben. Pas de hoeveelheid voeding aan om je hond op zijn ideale gewicht te brengen of te houden. Zorg ook steeds voor vers drinkwater, geef de hond voldoende kans om te bewegen en ga regelmatig naar de dierenarts. Droog of licht bevochtigd opdienen. Om het voer vers te houden raden wij aan de zak zorgvuldig af te sluiten en te bewaren op een droge, koele plek.

 • 2. DAGELIJKSE VOEDINGSRICHTLIJN

  Wij raden aan om de hond een mengsel te voeren van NUTRO™ volwaardig droogvoer en natvoer.

  Missing Icon Here

  DROOGVOER

  0g

  DROOGVOER EN NATVOER

  +

  0*

  Divided into - meals

  * Een kuipje weegt 300 g.

Een hond van 1 kg heeft 25 g per dag nodig, een hond van 3 kg 55 g per dag, een hond van 5 kg 80 g per dag, een hond van 7 kg 105 g per dag en een hond van 10 kg 135 g per dag.

Een hond van 1 kg heeft 1/4 kuipje en 5 g droogvoer per dag nodig, een hond van 3 kg 1/4 kuipje en 35 g droogvoer per dag, een hond van 5 kg 1/2 kuipje en 40 g droogvoer per dag, een hond van 7 kg 1/2 kuipje en 65 g droogvoer per dag en een hond van 10 kg 3/4 kuipje en 80 g droogvoer per dag. Wij raden aan om de hond een mengsel te voeren van NUTRO™ volwaardig droogvoer en natvoer.

Aanbeveling

Zorg voor een overgangsperiode, pas de hoeveelheden aan en verdeel in maaltijden volgens wat je hond nodig heeft. Bezoek onze website of bel onze servicelijn voor meer informatie. Voorzie steeds vers water. Bewaren in een afgesloten, koele en droge ruimte.