GRAIN FREE™ Adult droogvoer met lam voor grote honden

GRAIN FREE™ DROOGVOER GRAIN FREE™ Adult droogvoer met lam voor grote honden

availability

VERKRIJGBAAR IN 11,5KG

NUTRO GRAIN FREE™ VOOR HONDEN MET OVERGEVOELIGHEID VOOR GRANEN

NUTRO GRAIN FREE™ Adult droogvoer met lam voor honden bevat geen granen, maar heeft lamsvlees als hoofdbestanddeel, waardoor het voor vele honden licht verteerbaar is. De grootte van de brokjes in dit recept is aangepast aan grote honden.
In het kader van onze NUTRO™ FEED CLEAN™-filofosie zorgen wij voor eenvoudige, doeltreffende en betrouwbare recepten zonder bestanddelen uit GGO's. Daarnaast bevatten onze recepten ook geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of bewaarmiddelen.
NUTRO GRAIN FREE is droogvoer waar honden gewoon dol op zijn. NUTRO. FEED CLEAN.

benefit icon

EIWITRIJK

benefit icon

GRAANVRIJ

benefit icon

GGO-VRIJ

benefit icon

HEERLIJKE SMAAK

INGREDIËNTEN

Gedroogde lamseiwitten (19%), gedroogde eiwitten uit gevogelte (kip, kalkoen, gans, eend), erwtenzetmeel, erwteneiwitten, gevogeltevet, tapiocazetmeel, gedroogde bietenpulp, linzen, kalkoenleverextract, zonnebloemolie, mineralen, rozemarijnextract.

ANALYTISCHE BESTANDDELEN (%)

Eiwitten 35 %
Vetgehalte 17.4 %
Anorganisch materiaal 9 %
Ruwe vezels 2 %

VOEDINGSADDITIEVEN

Vitamine A 9860 IU
Vitamine D3 1088 IU
Kopersulfaat, pentahydraat 8.1 mg
Mangaansulfaat, monohydraat 20.7 mg
Kaliumjodide 2.00 mg
Natriumseleniet 0.21 mg
Zinksulfaat, monohydraat 58.7 mg

GRAIN FREE™

NUTRO GRAIN FREE™ droog hondenvoer wordt gemaakt uit hoogwaardige dierlijke eiwitten als hoofdingrediënt en bevat geen granen. Voor veel honden draagt deze uitstekende combinatie bij tot een betere spijsvertering en vermindert ze het risico op voedselallergie.
Met dierlijke eiwitten als belangrijkste bestanddeel hebben deze recepten een uitstekende smaak. Bovendien bevatten verscheidene recepten in dit gamma ook verse kip.
In het kader van onze NUTRO™ FEED CLEAN™-filofosie zorgen wij voor eenvoudige, doeltreffende en betrouwbare recepten zonder bestanddelen uit GGO's. Daarnaast bevatten onze recepten ook geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of bewaarmiddelen. Ons NUTRO GRAIN FREE droogvoer biedt honden wat ze nodig hebben voor een gezond en actief leven.
NUTRO GRAIN FREE is droogvoer waar honden gewoon dol op zijn. NUTRO. FEED CLEAN.

© 2018 Mars

image

VOEDINGSGIDS

Dit zijn de aanbevolen voedingshoeveelheden in functie van het ideale lichaamsgewicht voor volwassen honden van verschillende gewichtscategorieën. Er kunnen sterke verschillen zijn in de hoeveelheid energie die honden nodig hebben. Pas de hoeveelheid voeding aan om je hond op zijn ideale gewicht te brengen of te houden. Zorg ook steeds voor vers drinkwater, geef de hond voldoende kans om te bewegen en ga regelmatig naar de dierenarts. Droog of licht bevochtigd opdienen. Om het voer vers te houden raden wij aan de zak zorgvuldig af te sluiten en te bewaren op een droge, koele plek.

 • 2. DAGELIJKSE VOEDINGSRICHTLIJN

  Wij raden aan om de hond een mengsel te voeren van NUTRO™ volwaardig droogvoer en natvoer.

  Missing Icon Here

  DROOGVOER

  0g

  DROOGVOER EN NATVOER

  +

  0*

  Divided into - meals

  * Een kuipje weegt 300 g.

Een hond van 30 kg heeft 310 g per dag nodig, een hond van 35 kg 345 g per dag, een hond van 40 kg 385 g per dag, een hond van 50 kg 455 g per dag en een hond van 60 kg 520 g per dag.

Een hond van 30 kg heeft 1 1/4 kuipje en 210 g droogvoer per dag nodig, een hond van 35 kg 1 1/2 kuipje en 230 g droogvoer per dag, een hond van 40 kg 1 1/2 kuipje en 265 g droogvoer per dag, een hond van 50 kg 1 3/4 kuipje en 315 g droogvoer per dag en een hond van 60 kg 2 1/2 kuipje en 325 g droogvoer per dag. Wij raden aan om de hond een mengsel te voeren van NUTRO™ volwaardig droogvoer en natvoer.

Aanbeveling

Zorg voor een overgangsperiode, pas de hoeveelheden aan en verdeel in maaltijden volgens wat je hond nodig heeft. Bezoek onze website of bel onze servicelijn voor meer informatie. Voorzie steeds vers water. Bewaren in een afgesloten, koele en droge ruimte.