Product image

GRAIN FREE™ DROOGVOER GRAIN FREE™ Droogvoer met lam voor senior honden

availability

VERKRIJGBAAR IN 11,5KG

NUTRO GRAIN FREE™ VOOR HONDEN MET OVERGEVOELIGHEID VOOR GRANEN

NUTRO GRAIN FREE™ Adult droogvoer met lam voor senior honden bevat geen granen, maar heeft lamsvlees als hoofdbestanddeel, waardoor het voor vele honden licht verteerbaar is. Dit recept bevat een speciaal aangepast vezelprofiel en minder vetstoffen dan onze standaardrecepten, speciaal voor oudere honden.
In het kader van onze NUTRO™ FEED CLEAN™-filofosie zorgen wij voor eenvoudige, doeltreffende en betrouwbare recepten zonder bestanddelen uit GGO's. Daarnaast bevatten onze recepten ook geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of bewaarmiddelen.
NUTRO GRAIN FREE is droogvoer waar honden gewoon dol op zijn. NUTRO. FEED CLEAN.

benefit icon

EIWITRIJK

benefit icon

GRAANVRIJ

benefit icon

GGO-VRIJ

benefit icon

HEERLIJKE SMAAK

INGREDIËNTEN

Gedroogde lamseiwitten (15%), eiwitten uit runderkanen, gedroogde eiwitten uit gevogelte (kip, kalkoen, gans, eend), erwtenzetmeel, linzen, gevogeltevet, gedroogde bietenpulp, tapiocazetmeel, kalkoenleverextract, mineralen, erwteneiwitten, zonnebloemolie, rozemarijnextract.

ANALYTISCHE BESTANDDELEN (%)

Eiwitten 37 %
Vetgehalte 15 %
Anorganisch materiaal 10 %
Ruwe vezels 2.2 %

VOEDINGSADDITIEVEN

Vitamine A 10200 IU
Vitamine D3 1125 IU
Kopersulfaat, pentahydraat 16.8 mg
Mangaansulfaat, monohydraat 36.0 mg
Kaliumjodide 4.20 mg
Natriumseleniet 0.20 mg
Zinksulfaat, monohydraat 102 mg

GRAIN FREE™

NUTRO GRAIN FREE™ droog hondenvoer wordt gemaakt uit hoogwaardige dierlijke eiwitten als hoofdingrediënt en bevat geen granen. Voor veel honden draagt deze uitstekende combinatie bij tot een betere spijsvertering en vermindert ze het risico op voedselallergie.
Met dierlijke eiwitten als belangrijkste bestanddeel hebben deze recepten een uitstekende smaak. Bovendien bevatten verscheidene recepten in dit gamma ook verse kip.
In het kader van onze NUTRO™ FEED CLEAN™-filofosie zorgen wij voor eenvoudige, doeltreffende en betrouwbare recepten zonder bestanddelen uit GGO's. Daarnaast bevatten onze recepten ook geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of bewaarmiddelen. Ons NUTRO GRAIN FREE droogvoer biedt honden wat ze nodig hebben voor een gezond en actief leven.
NUTRO GRAIN FREE is droogvoer waar honden gewoon dol op zijn. NUTRO. FEED CLEAN.

VOEDINGSGIDS

Dit zijn de aanbevolen voedingshoeveelheden in functie van het ideale lichaamsgewicht voor volwassen honden van verschillende gewichtscategorieën. Er kunnen sterke verschillen zijn in de hoeveelheid energie die honden nodig hebben. Pas de hoeveelheid voeding aan om je hond op zijn ideale gewicht te brengen of te houden. Zorg ook steeds voor vers drinkwater, geef de hond voldoende kans om te bewegen en ga regelmatig naar de dierenarts. Droog of licht bevochtigd opdienen. Om het voer vers te houden raden wij aan de zak zorgvuldig af te sluiten en te bewaren op een droge, koele plek.

 • 2. DAGELIJKSE VOEDINGSRICHTLIJN

  Wij raden aan om de hond een mengsel te voeren van NUTRO™ volwaardig droogvoer en natvoer.

  Missing Icon Here

  DROOGVOER

  Filled Dry Food Icon

  0g

  DROOGVOER EN NATVOER

  Mixed Semi-Filled Dry Food Icon + Mixed Wet Food Icon

  0*

  Divided into - meals

  * Een kuipje weegt 300 g.

Een hond van 10 kg heeft 140 g per dag nodig, een hond van 15 kg 190 g per dag, een hond van 20 kg 235 g per dag, een hond van 25 kg 280 g per dag en een hond van 30 kg 320 g per dag.

Een hond van 10 kg heeft 3/4 kuipje en 80 g droogvoer per dag nodig, een hond van 15 kg 1 kuipje en 110 g droogvoer per dag, een hond van 20 kg 1 1/4 kuipje en 135 g droogvoer per dag, een hond van 25 kg 1 1/4 kuipje en 180 g droogvoer per dag en een hond van 30 kg 1 1/4 kuipje en 220 g droogvoer per dag. Wij raden aan om de hond een mengsel te voeren van NUTRO™ volwaardig droogvoer en natvoer.

food bowl icon = 0 kcal